Energiatehokkuus

Intertekillä on vaadittavat akkreditoinnit ja osaaminen energiatehokkuuden testaamiseen useimpien markkinoiden asetusten ja vaatimusten mukaisesti ympäri maailmaa.

Useimmille kuluttajatuotteille asetetaan nykyään energiatehokkuusvaatimuksia. Tarjoamme laboratorioissamme ympäri maailmaa energiatehokkuustestausta, joka kattaa useimpien maailman markkinoiden vaatimukset:

Eurooppa

ErP-direktiivi 2009/125/EY (EU:n ekologista suunnittelua koskeva direktiivi) kattaa tuotteet, jotka käyttävät sähköä – kuten valaistus, ulkoiset virtalähteet, televisiot ja jääkaapit ja pakastimet – tai vaikuttavat energiankulutukseen käyttämättä itse energiaa, kuten ikkunat ja vesihanat. Intertek tarjoaa ekosuunnitteludirektiivin koulutusta, neuvontaa ja verifiointia.

EU:n energiamerkinnän tarkoituksena on auttaa kuluttajia arvioimaan tuotteita niiden energiatehokkuuden perusteella. Merkintä on pakollinen televisioille, jääkaapeille ja pakastimille, uuneille, astianpesukoneille, pesukoneille, kuivausrummuille, ilma- ja ilmalämpöpumpuille ja lampuille. Intertek tarjoaa riippumatonta testausta energiankulutusmerkintää varten EU-direktiivin 2010/30/EU mukaisesti. 

Pohjois-Amerikka

Voimme testata tuotteita Energy Star:in, Energy Guide Label:in, AHRI:n, CEC:n, NRCAN:n ja LEED:n mukaisesti.

Aasia ja Australia

Voimme testata tuotteenne kiinalaisen China Energy Label:in, Hongkongin HK EELS:n, Saudi-Arabian SASO:n, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ECAS:n ja Australian Australian Energy Rating Label:in mukaisesti. 

Muu testausosaaminen  
 
+358 5053 99762
+358 5053 99762