Tietoja meistä

Yli 130 vuoden ajan yritykset ympäri maailmaa ovat kääntyneet Intertekin puoleen minimoidakseen riskit, varmistaakseen laadun, parantaakseen kestävää kestävyyttä ja parantaakseen tuotteidensa, prosessiensa, järjestelmiensä ja toimitusketjujensa turvallisuutta.

Tuotteiden ja prosessien testaamisen, tarkastamisen ja sertifioinnin lisäksi Intertek auttaa asiakkaitaan nukkumaan yönsä hyvin. Asiantuntevat työntekijämme tarjoavat päivittäin innovatiivisia palveluja laadunvarmistuksessa, riskien minimoinnissa, kestävässä kehityksessä ja maailmanmarkkinoille pääsyssä asiakkaille ympäri maailmaa.
Lähestymme asiakkaidemme tarpeita kokonaisvaltaisesti ja tuemme heitä koko arvoketjussa: Tutkimus ja kehitys, raaka-ainehuolto, komponenttitoimittajat, valmistus, logistiikka, jakelu, myynti ja asiakashallinta. 

Intertekillä on yli 44 000 työntekijää ja 1 000 laboratoriota ja toimistoa yli 100 maassa, ja se on yksi alan suurimmista toimijoista. Tarjoamme laadunvarmistusta ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa, ja aina asiakaskeskeisesti.