Laadunvarmistus

Laadunvarmistuksessa on kyse tuotteiden, toimintojen, liiketoimintaprosessien ja toimitusketjun laadun järjestelmällisestä parantamisesta. Intertek on maailmanlaajuisesti johtava yritys laadunvarmistuksessa ja tarjoaa palveluja koko arvoketjulle.

Miten varmistatte, että liiketoimintaprosessinne tarjoavat asiakkaillenne heidän odottamaansa korkeaa laatua? Miten seuraatte työoloja koko toimitusketjussa? Oletteko suunnitelleet ja valmistaneet turvallisen tuotteen, joka täyttää erilaiset viranomais- ja kuluttajavaatimukset niillä markkinoilla, joilla sitä tullaan myymään?

Nykyään monilla organisaatioilla on erittäin monimutkaiset toimitusketjut. Samalla nykypäivän tiedostavat ja verkostoituneet kuluttajat vaativat todisteen siitä, että tuotteet ovat turvallisia käyttää ja valmistettu eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Samoin on tärkeää pystyä pitämään lupaus tuotteen suorituskyvystä ja käyttöiästä. 

Intertek tarjoaa laajan valikoiman riippumattomia tuotteiden ja prosessien laadunvarmistuksia koko arvoketjussa. Varmistamme jatkuvasti liiketoimintaprosessiemme laadun ja osaamisemme täyttää ja ylittää vaatimukset, joita erilaiset akkreditointimme edellyttävät. Lue lisää akkreditoinneistamme Swedacin kotisivuilta.

 
 
 
 
+358 5053 99762
+358 5053 99762