Johtamisjärjestelmien auditointi ja sertifiointi

Intertek tarjoaa laajan valikoiman auditointi- ja sertifiointipalveluita laadun, turvallisuuden, tehokkuuden ja kestävän kehityksen parantamiseksi. Liiketoimintaprosessien riippumaton ISO-sertifiointi lisää uskottavuutta ja vahvistaa brändiä – paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Autamme teitä koko ketjun laadunvarmistuksessa, riskien minimoinnissa ja jatkuvissa parannuksissa raaka-aineista loppuasiakkaaseen. Intertekistä saatte pitkäaikaisen auditointi- ja sertifiointikumppanin, jolla on monivuotinen kokemus ja korkea osaaminen. Sertifioimme johtamisjärjestelmiä sekä yleisten ISO-standardien että useiden toimialakohtaisten standardien mukaisesti. Jos haluatte tarkastaa yksittäisiä prosesseja tai alueita, auditoijamme voivat suorittaa riippumattoman auditoinnin omien vaatimustenne mukaisesti.

Asiakaskeskeisillä auditoijillamme on monivuotinen kokemus ja osaaminen, ja he saavat aina erinomaisia arvioita asiakaskyselyissä. Auditoinneissa auditoijamme arvioivat tavoitteidenne ja painopistealueidenne pohjalta, ja tarjoavat teille edellytykset prosessienne tehokkaammalle hallinnalle järjestelmällisiä parannuksia ja riskien vähentämistä varten. Toinen etu on, että täytätte sekä ulkoiset että sisäiset odotukset ja lisäätte uskottavuuttanne.

Jos tarkoituksenanne on sertifioida useiden ISO-standardien mukaisesti, suosittelemme integroituja auditointeja. Integroidut auditoinnit tarkoittavat, että tarkastelemme prosessejanne kaikilla sertifioiduilla alueilla samanaikaisesti. Kun eri tavoitteet kootaan yhteen, voitte selkeästi nähdä yhteydet ja miten ne liittyvät toisiinsa, mikä on kustannustehokasta ja kehittää samalla liiketoimintaa. 

 

Tarjoamme seuraavat palvelut johtamisjärjestelmien auditointiin ja sertifiointiin 

 
+358 5053 99762
+358 5053 99762