Sähkö- ja elektroniikkatuotteet

Intertek on tuoteturvallisuuden markkinajohtaja. Sertifiointimme lisäävät tuotteen arvoa ja avaavat ovia maailmanmarkkinoille.

Valmistajat, maahantuojat ja jälleenmyyjät kääntyvät puoleemme pystyäkseen vastaamaan laatu-, suorituskyky- ja turvallisuusvaatimuksiin, joita viranomaiset ja kuluttajat eri puolilla maailmaa asettavat.

Testaamme hyvin varustetuissa laboratorioissamme tuotteita eurooppalaisten, maailmanlaajuisten ja toimialakohtaisten standardien ja asiakasvaatimusten mukaisesti. Testiraporttejamme ja verifiointejamme käytetään muun muassa CE-merkinnän ja kansainvälisten sertifiointien edellyttämässä dokumentaatiossa. Sertifikaattimme antavat uskottavuutta ja avaavat ovia EU:n ulkopuolisille markkinoille. 

Autamme myös epätietoisia asiakkaita selvittämään, mitä tietyltä tuotteelta tarkalleen ottaen vaaditaan tietyllä markkinalla. Lisäksi viranomaisten ja sertifiointielinten kanssa ympäri maailmaa tekemiemme sopimustemme ansiosta hoidamme myös hakemusten ja sertifikaattien käsittelyn sujuvasti ja tehokkaasti.

Akkukäyttöisissä tuotteissa tarjoamme pitkällä kokemuksellamme ja syvällä osaamisellamme mm. akkujen ja oheislaitteiden turvallisuus- ja suorituskykytestausta useimmilla käyttöalueilla. Meillä on myös laajaa konsultointitoimintaa akuista ja energian varastoinnista.

Lisäksi meillä on laaja asiantuntemus liiketoimintaprosessien sertifioinnista – ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ja ISO 27001 – sekä kestävästä kehityksestä ja toimitusketjun hallinnasta.

Työskentelemme mm. seuraavien tuoteryhmien parissa:

  • Valaistus
  • Kodinkoneet ja -laitteet
  • Kodinelektroniikka
  • LVI
  • Esineiden Internet
  • IT ja televiestintä
  • Koneet ja työkalut 
 
 
 
+358 5053 99762
+358 5053 99762