Sähkökemiallinen energian varastointi - akut, polttokennot ja superkondensaattorit

Intertekin asiantuntijat varmistavat, että akut, polttokennot ja superkondensaattorit täyttävät suorituskyky-, luotettavuus- ja turvallisuusvaatimukset.

Meillä on yli 50 vuoden kokemus akkujen arvioinnista sähköajoneuvoista lääkinnällisiin laitteisiin ja autamme kehittäjiä, valmistajia ja sovellusasiantuntijoita ympäri maailmaa. Meillä on maailmanluokan akkreditoidut testilaboratoriot ja olemme maailmanlaajuisesti tunnustettuja riippumattomasta asemastamme ja vahvaan osaamiseemme perustuvasta neuvontatoiminnastamme. Intertek arvioi vuosittain yli 20 000 akkua. Tärkeä menestystekijä on tiimimme ainutlaatuinen osaaminen sekä sen testaus- ja konsultointiliiketoiminnan yhdistelmä.

Intertek on myös johtava polttokennojen testaus- ja konsultointipalvelujen toimittaja. Intertekin asiantuntijat olivat aktiivisia polttokennojen arvioinnissa jo silloin, kun kannettavien polttokennojen ensimmäiset prototyypit lanseerattiin 1990-luvun lopulla.

Akut  

Intertek tarjoaa laajan valikoiman akkujen testaus- ja konsultointipalveluja. Suoritamme kaikentyyppisten ja -kokoisten akkujen suorituskyky-, ympäristöolosuhde- ja turvallisuustestausta. Testaus tapahtuu joko räätälöityjen testausohjelmien tai kansallisten/kansainvälisten standardien mukaisesti. 

Olemme myös CB-ohjelman sertifiointielin, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn yli 40 markkinalle yhdellä ainoalla testiraportilla.

Akkuja koskevaan konsultointitoimintaamme sisältyy:

Tuotekehityksen asiantuntijatuki

Viranomaisvaatimusten selvitykset

Hankintoja koskevien teknisten spesifikaatioiden laatiminen

Arviointiohjelman laadinta

Testitulosten analysointi

Mallintaminen ja simulointi

Tehdastarkastukset

Vika-analyysit ja onnettomuustutkinnat

Tekninen due diligence sijoittajille

Koulutus

Polttokennot

Intertek tarjoaa laajan valikoiman testaus- ja neuvontapalveluja erityyppisiä polttokennoja varten. Intertekin testausympäristöjen moninaisuus mahdollistaa suorituskyky-, ympäristöolosuhde- ja turvallisuustestauksen räätälöityjen testausohjelmien mukaisesti. Suoritamme myös täydelliset sertifioinnit kansallisten ja kansainvälisten polttokennostandardien, esim. IEC 62282 ja ANSI/CSA FC, mukaisesti. Intertek tarjoaa myös polttokennojen, moduulien ja järjestelmien EMC-testausta.

Neuvontapalvelumme vaihtelevat viranomaisvaatimusten analysoinnista ja eri järjestelmäratkaisujen esiselvityksistä arviointiohjelmien laadintaan ja kehittyneissä teknisissä laskelmissa avustamiseen. Tarjoamme myös koulutusta teknisesti eritasoisista polttokennoista sekä polttokennojen standardointityöstä.


Muu testausosaaminen

 
+358 5053 99762
+358 5053 99762